Komunikasi karo Supplier? Supplier
Eric Mr. Eric
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-15267856755 Email:ericluo2011@gmail.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Dongguan Huitong Otomatis Mesin Teknologi Co, Ltd minangka pabrikan profesional ing aplikasi ultrasonik, lan industri mesin produk tekstil lan nonwoven ing Pasifik Asia. Perusahaan kita nduwe kemampuan riset, pangembangan lan manufaktur, sing Integrasi karo dodolan lan produksi. Produk kasebut utamane ditrapake kanggo industri ing ngisor iki: topeng medis, industri lan topeng kesehatan, barang nganggo, kelas tekstil, non-anyaman lan liya-liyane. Huitong duwe pengalaman manufaktur sing canggih pirang-pirang dekade lan bisa nyedhiyakake peralatan non-standar supaya bisa memenuhi syarat khusus klien. Huitong terus-terusan nggawe pasar sing amba kanthi budaya perusahaan kita dhewe: Kabeh Rivers Run menyang Segara, Orientine Wong, Lengkap Kuat lan Vitalitas, Penyelidikan lan Pembangunan Lanjut, lan Teknologi Manufaktur, Kesadaran Layanan Penjualan Munggah. Huitong mesthi fokus marang riset lan pangembangan produk anyar, nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi biaya cukup. Kita duwe peralatan luwih maju kanggo ngatasi tren pasar.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Dongguan Huitong Otomatis Mesin Teknologi Co, Ltd minangka pabrikan profesional ing aplikasi ultrasonik, lan industri mesin produk tekstil lan nonwoven ing Pasifik Asia. Perusahaan kita nduwe kemampuan riset, pangembangan lan manufaktur, sing Integrasi karo dodolan lan produksi. Produk kasebut utamane ditrapake kanggo industri ing ngisor iki: topeng medis, industri lan topeng kesehatan, barang nganggo, kelas tekstil, non-anyaman lan liya-liyane. Huitong duwe pengalaman manufaktur sing canggih pirang-pirang dekade lan bisa nyedhiyakake peralatan non-standar supaya bisa memenuhi syarat khusus klien. Huitong terus-terusan nggawe pasar sing amba kanthi budaya perusahaan kita dhewe: Kabeh Rivers Run menyang Segara, Orientine Wong, Lengkap Kuat lan Vitalitas, Penyelidikan lan Pembangunan Lanjut, lan Teknologi Manufaktur, Kesadaran Layanan Penjualan Munggah. Huitong mesthi fokus marang riset lan pangembangan produk anyar, nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi biaya cukup. Kita duwe peralatan luwih maju kanggo ngatasi tren pasar.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki